onsdag, februar 28, 2007

Så har godheds-industrien sejret af helved til

Af og til synes man altid går af helved til. Men så dukker der sådan en positiv historie som denne op i dagens politikken

Godt fire ud af fem er positivt stemte for at arbejde sammen med etniske minoriteter.

I alt er 83 procent af folk på arbejdsmarkedet positive over for folk med anden etnisk baggrund. I 1999 var det under halvdelen, der kunne finde glæde i at arbejde med indvandrere.

»Udviklingen skyldes, at der er behov for flere hænder på arbejdsmarkedet. Når der ikke kan skaffes flere danskere, så ansætter man flygtninge og indvandrere. På den måde opdager man, at de gør det lige så godt som andre, og det smitter så til andre arbejdspladser«, siger Fahmy Almajid, integrationskonsulent, til Politiken.dk.

Talene kommer fra en undersøgelse fra Socialforskninginstituttet (SFI). Der kan man bare se. Når Arif, Fatima, Souliman osv dukker op på arbejdspladsen, så ser man altså ikke islamisten eller terroristen, men man ser en kollega som man kan finde glæde ved at arbejde sammen med. Man ser altså ikke The Clash of Civilizations for sig ved udsigten til at få nye kollegaer med en anden etnisk baggrund. Jo dybt positivt og det altså trods de sidste mange års hårde pres fra store dele af højrefløjen for at få os til at indse det umulige i det multikulturele samfund. Og folk kommer tætter på hinanen på en arbejdsplads end de gør hjemme i boligforeningen.

Man kan læse i artikel, at ja der er de sidste ca 10 % hårde kerne tilbage. Og det er vel dem der sørger ly hos DF ved folketingsvalgene. Skal de stadig sætte dagsorden i alle spørgsmål om integration og indvandring i DK ?. Det virker som om at de National konservative mørkemænd som Krarup, Messerschmidt og den lille ny Martin Henriksen prædiker for de allerede klippet får.

Det er jo sådan noget, sådan nogen pladderhumanistiske fjolser som jeg, altid har sagt , at hvis vi fik "nydanskerne" ind på bl.a arbejdsmarkedet ja så vil forståelse stige fra begge sider og tingene vil om ikke glide gnidningfrit, så da gå stille og rolig fremad. Og denne udvikling ser vi altså overpå karikaturkrisen sidste år.

Der er selvfølgelig mange problemer tilbage. Det er der altid. Men det er i hvert en god begyndelse, at vi ikke er bange for hinanen på arbejdspladsen.

Henrik Hansen
Tak til Mester Hargi for inspiration

lørdag, februar 24, 2007

Man roder med de store ting i den amerikanske politik

Ja vi kunne ikke modstå fristelse og bringer et billed inden det bliver forbudt.

F.eks forbud mod at have plastic-testikler hængende i sin pick-up.

Vi læser i Washington post

Maryland Del. LeRoy E. Myers Jr. to truckers: If you've got 'em, you don't need to flaunt 'em

As the General Assembly debates global warming and the death penalty, Myers (R-Washington) has something else on his mind: the outsized plastic testicles that truckers dangle from the trailer hitches of their pickups.

To some truckers, they are manly expressions of rural chic. But Myers, who says his Western Maryland district is brimming with giant fakes on the roadways, calls them vulgar and immoral -- and filed legislation this week to outlaw them.

"People are making a joke out of it," Myers said yesterday. "But I think it's a pretty serious problem. You have body parts hanging from the hitches of cars. We've crossed a line."

His bill would prohibit motorists from displaying anything resembling or depicting "anatomically correct" or "less than completely and opaquely covered" human or animal genitals, human buttocks or female breasts. The offense would carry a penalty.


Leroy E. Myers Jr. blev valgt til Maryland house of delegate med 57.2 % af stemmerne ( 6.398) i kreds 1. C washington, ved valget november 2006 for GOP. Jo ikke den største politiske fisk. Men sådanne væsentlige folkelige politiske sager skal jo vokse sig stærke nedefra.


Repræsentant Leroy E. Myers Jr.

Kom nu Martin Henriksen. Det er det ledige synspunkt i Dansk politik. Hvad er bedre end et forbud !. Og det passer vel som hånd i hanske med DFs højtprofileret dyrevelfærds politik. Det må være til at finde en cooker spaniel, som har fået sådan en størrelse galt i halsen.

via News for Greens

Henrik Hansen

søndag, februar 18, 2007

Køn og køn imellem i Sverige

Af og til er der nogen forskere der prøver at føre bevis for, at vi da bare er kommet helt galt afsted med det derers moderne samfund, feminisme, ligestilling, kvinder der tager del i alle samfundslivets aspekter ( og ikke passer deres børn i mindst 3 år) og ligeledes at mændene tager del i yngelplejen. Det er jo særligt interessant, hvis det er tale naturvidenskablige forskere. For den forskning skulle jo gerne kunne efterprøves. I Sverige er det Nervecelleforskeren Annica Dahlström, som synger det parti i debatten. Hendes argumentation er meget bygget op på nogen påstande om forskelligheder melllem kvinders og mænds hjerner.
I dagens "Dagens Nyheter" tager docent i mikrobiologi og immunologi Agnes Wold ( og 3 andre fagpersonner) Dahlström argumentation og særlig hendes dokumentation under vingebenet. Og nej, der bliver ikke meget tilbage.

Et eksempel på argumentationen

4) Mammor skall vara hemma minst tre år dagis är skadligt för barnen.

Annica Dahlström menar att kvinnor bör stanna hemma minst tre år. Brist på mammakontakt leder till individer som är osäkra, aggressiva, stresskänsliga och löper ökad risk för alkohol- och drogmissbruk. Hon drar dessa slutsatser med hänvisning till djurförsök av maternal deprivation. Denna försöksmodell innebär att djurungar får ligga ensamma och hungriga och pipa på ett kallt burgolv. Att jämföra detta med situationen för barn som vistas på dagis eller med sina fäder är både dumt och elakt mot pappor och förskollärare


Nej selv i den ringeste børnehave bliver ungerne jo ikke sat på en avis og skide og ellers overlagt til selv. Som Anges Vold skriver

Vetenskapliga studier visar tvärtom att dagis från ettårsåldern gynnar både matematiska, språkliga och sociala förmågor hos barnet. Ju tidigare start i förskola, desto större effekt och resultaten står sig efter kontroll för social bakgrund. Umgänge med pappan gynnar också barns intellektuella utveckling enligt både svenska och internationella studier.

Et andet eksempel.

3) Pappor kan inte vårda spädbarn och försök till jämställdhet leder till skilsmässor.
Pappor är inte lämpade att ta hand om spädbarn, menar Dahlström och hänvisar bland annat till för dålig känsel i fingertopparna, dålig hörsel och begränsat synfält.


Det finns faktiskt vetenskapliga studier där man undersökt pappors fingertoppskänsla för sina barn, även om de saknas i Dahlströms referenslista. Trots ögonbindel, näsklämma och hörselskydd kan en majoritet av pappor identifiera sina egna nyfödda barn efter endast en timmes umgänge, bara genom att känna på deras händer.

Selv synes jeg argumentet med begrænset synsfelt lyder helt utroligt syret. Jeg er jo så ikke videnskabsmand. Men som Wold skriver så tør jeg jo dårligt flyve i fremtiden .

Et 3.de eksempel


5) Karriärkvinnor har testosteronpåverkade hjärnor.

Annica Dahlström hävdar att långvarig stress under graviditeten leder till höga testosteronnivåer i mammans blod, vilket gör att hjärnan hos ett kvinnligt foster i hennes mage blir mer maskulin. Hon menar att detta är vad som hänt henne själv och många andra i 40-talistgenerationen (Tack, mamma! med hennes egna ord). Därför gällde regeln om att vara hemma tre år med barnen inte henne, vilket ju var tur eftersom hon kanske inte kunnat göra en så lysande karriär om hon själv levt som hos lär.

Vi har varken i Annica Dahlströms referenslista eller i medicinska och psykologiska databaser hittat några studier av stress och testosteronnivåer hos gravida kvinnor. Trots förfrågan har hon inte heller upplyst oss om var hon hämtat påståendet.


Ja det er jo særdeles svagt, at en forsker ikke vil fremlægge sin dokumentation.
Wolds og crews samlende konklusion er lysende klar:

Vi hävdar i stället att Annika Dahlström uppfunnit fakta som saknar vetenskaplig täckning för att stödja sina egna privata åsikter och därmed missbrukat sin ställning som forskare.

Men læs hele artirkel her. Dahlströms påstande er optrykt i bogen "Könet sitter i hjärnan" (2007). Dalström bog er endnu ikke oversat til dansk og den findes heller ikke på bibliotekerne på svensk ( Endnu). Her er der en norsk omtale af bogen. Jeg synes ikke rigtig , at jeg har set nogen danske bannerførere for Dalströms synspunkter. Og Jeg synes Agnes Wold laver en meget overbevisende gendrivelse af Dalström udsagn og teorier. Ja det er i den kulørte ende af kønsdebaten med bl.a påstande om manipluleret IQ test, så de falder ud til kvindernes fordel, osv.

Henrik Hansen

tirsdag, februar 06, 2007

Der er noget farligt inde i.

"Folkepillen gav mig gjesten tilbage" stod der på en reklame, i en bybus i Holbæk igår klokken 7 om morgen. Der er 6 vinduer i en sådan bybus og den hang i de 4. Teksten ledsages af et billed af en pæn +60-årig dame, som så ud til at have fået den botox, hun kunne tåle. Som den venstreorienteret snog jeg er, blev jeg fornærmet. Det vil jeg kraft-stejlme ikke finde mig i. Jeg skal fanme ikke have nogen gjest og slet ikke noget folk om morgen eller på nogen som helst andre tider af døgnet. For folket findes ikke. Og hvis det findes, så er det kun i nogen få og menneskefjendtlige afdelinger på Herning Svineslagteri.

Og når sådan en venstresnog som jeg, først får færden af noget, så går der ikke lang tid, før en brugbar konspirationsteori, tager form inde i hovedet. Det er sgu nok et produkt, som er udviklet i et hemmeligt konsortium ejet af både Dansk Folkeparti og det konglige danske Socialdemokrati. Det indeholder sikkert et psykofarmaka, som kan omvende afvigere og danne rammen normalitet og som modvirker den fri vilje men derimod udvikler trang til frikadeller, orangemarmelade, slumretæpper, pastaskuer, lavt til loftet og voldsom glæde ved sømandsviser i statsradiofonien.
Det er nok både billigere og smartere end manipulation via dyre værdikampagner.

Et opslag på internettet, viser så at virkeligheden skuffer. Folkepillen er bare en vitaminpille, der indeholder vitaminer og bær !!. Der sælges åbenbart bl.a af et helsekostfirma ved navn MED24. Fuck internettet.

Hvordan hvad det nu Poul Dissing sang -.

Lad mig blive naren, hvor arrógancen er stedet til hoved´
Lad mig blive låsesmeden med dirken til elitens kode
Lad mig blive den laps der fastholder, at højrøvethed er højeste mode
Lad mig blive din allersteds nærværende fordomsfulde Frode.

Åh skattebase hør nu, hvad jeg siger, lad mig blive noget---.

Henrik Hansen
Tak til Mona Larsen for hjælp til denne tekst.