tirsdag, marts 27, 2007

Så er det slut

Så går polit-bloggens bajas, blogbaggårdens "skudt helt ved siden af fyr" fra borde, lukker ned, hiver stikket ud og holder op med sit vrøvl.

Ved sådan store skelsættende begivenheder opstår der jo altid rygter, spekulationer om, "hvorfor nu det". Var han ellers ikke komme ind i god gænge med sin depot-medicin ?. Osv. Og for at i nu ikke skal står, der ude i kulden uden spor, vil vi lancere hele 3 mulige scenarier for, hvorfor den åbenlyse urimelighed pakker sammen.

1. Trods en øget posterings frekvens, de sidste måneder, har vi faktisk ikke fået flere læsere. Vi er sure, bitter, skuffet ja rent faktisk små fornærmet over det faktum. Men er selvfølgelig klar over, at det meget bitte publikum på bloggen, jo er det bedste bevis på den originale subtile tilgang, vi har haft til stoffet og som selvfølgelig har hårde kår blandt det øvrige primitive "hvor er jeg bare fuck off på alt mellem himmel og jord" blogs.

2. Åbenlys Urimelig har jo i virkeligheden været en udløber, af et af beskæftigelses-projekt for Mega super 100s langtidsarbejdsløse i Holbæk kommune under navnet "Den tynde tråd" ( Navnet hentyder vist nok til, at selv meget tynde fiskelinier kan fange meget store fisk). Her har 7-8 lidt usikre mennesker i periferien af arbejdsmarkedet igennem 1,5 år arbejde med selvudvikling og det globaliseret samfunds it-udfordringer. Men selvom projektet har været inde i en rigtig god gænge, har kommunen nu fuldstædigt umotiveret lukker fristedet ned og stiller nu krav om mere erhvervs-relateret aktivitet. Og det på trods af projektet foruden Urimeligheden faktisk har produceret nogen solide nyskabninger i blogverden som "Kittys elektroniske roulade" og "Bimmer spiller kinaskak".
Skide fucking lorte egoist kommune.

3. Såvel min psykolog, som både min farve og sarkral terapaut har konstateret, at redaktøren faktisk ikke i det sidste halve år har haft en ærlig mening endsige en holdning om noget som helst. Der blev dog i starten af december opdaget, noget der kunne antages, at være en antagelse, på vej frem til at blive en halv formodning. Men også det løb ud i sandet. Redaktøren har simpelthen ingen meninger at bidrage med på sin menigs-tilkendegivende blog.

Ja det var det. Skal man havde noget med ( Det hedder det, der hvor jeg kommer fra) i form af noget copy og paste, til skæk og advarsel, af redaktørens vrøvl skal man skynde sig. På søndag 1. ste april vil vi lade Åbenlys Urimelig fremstår i en "absolute alltime aabenlys urimelig Top 20".*
Alle andre poster vil blive fjernet. Og efter en måned med Top 20 vil projektet sove helt ind og forsvinde ud af blog-universet.

Ha´- det.

Henrik Hansen

Blogredaktøren går af bloggen og ud i natten, hvor højreagendaen trænger sig på
*Note 1/4 2007 : Det bliver en top 35
Fotomontage ved Notwas

7 Comments:

At marts 27, 2007 6:19 PM, Anonymous Anonym said...

4. Redaktøren forfølger en politisk karriere i det konservative folkeparti og ønsker derfor at slette alle spor af hans syret holdninger
(men jeg har det hele på cd-rom)
Mester Hargi

 
At marts 27, 2007 6:50 PM, Blogger Henrik Hansen said...

Åh fuld af luftig PEP til det sidste Hargi !!

 
At marts 27, 2007 9:16 PM, Anonymous Anonym said...

Det er sgu lidt sørgeligt, Henrik. Hvem skal nu holde Martin Henriksen og resten af folketinget i ørerne?

 
At marts 28, 2007 9:26 PM, Blogger R. said...

Det var da ærgerligt! Men jeg skal ikke være sen til at indrømme, at jeg også selv har været lidt fjern, hvad angår det politiske bloggeri.

Jeg krydser fingre for, at der snarest dukker en stor politisk skandale op, helst med Martin Henriksen involveret. Det kunne måske være lidt tiltrængt brændstof.

 
At marts 30, 2007 12:24 AM, Blogger Allan said...

nej, nej, nej...jeg forbyder det!

 
At marts 30, 2007 4:23 PM, Anonymous Anonym said...

Verden var bare ikke klar til din kunst, Henrik. Nr. Lyngvig Fyr er så fucking avantgarde, at det ikke kan rummes i et småborgerligt jantesamfund som det danske.

Shine on, you crazy diamond...


(Alvorligt talt; jeg er ked af, du synes du er nødt til at stoppe, men det kan du jo bedst selv afgøre. Dog håber jeg ikke du gør alvor af at slette arkiverne - kan du ikke bare lave en sidste post med links til din top 20, og så lade arkiverne blive - både for dine nostalgiske læseres skyld, og hvis du selv en dag skulle få tid og lyst til at genåbenbelyse urimelighederne?)

 
At april 01, 2007 12:21 PM, Blogger Henrik Hansen said...

Allan: Skriv til Henriksen, ha-ha
Niels: Hvor er det skønt at nogen endeligt forstå en !!.

 

Send en kommentar

<< Home