torsdag, oktober 26, 2006

Forbyd hentehår i det offentlige rum

Det statslige Institut "For korrekt Økologisk hårplejes" Seniorforsker Arne Måne Skel skriver nedestående i det månelige tidsskrift "Hårroden"s oktobernummer. Tidsskriftet er desværre ikke tilgængeligt online.

"Det er en lang proces af entydige psykologiske nederlag, som får en menneske til, så at sige, at flashe sit hentehår i det offentlige rum. Den hån som disse mennesker udsættes for, speciel bag deres ryg, kan være af særdeles smertlig karakter og kan påvirke et menneske sårbarhed i flere år, når dette menneske bliver konfroteret med hånen. Disse uheldige følger er helt unødige.

Hentehår er uæstestisk og er tegn på, at svage mennesker med få resourser, ikke vil se deres naturlige skaldethed i øjnene og så tyr de til denne nedværdige adfærd. Det er selvfølgelig svært for staten at påvirke alle de psykologiske processer i privatsfæren, der påvirker det enkelte menneske, frem til sådanne nederlag. Men vi kan da i det mindste, som et ansvarligt, social og solidarisk samfund, række disse svage menneske en hånd i det offentlige rum. Ved at forbyde hentehår i det offentlige rum, vil man fritage mange svage mennesker for unødige nederlag. Nogen gange er det en frihed at blive frataget et valg, ikke mindst for svage mennesker. Forbud mod hentehår i det offentlige rum er det helt nødvendige svar".

Arne Måne Skel vil nu søge politisk opbakning til sit forslag. Åbenlys Urimelig siger selvfølgelig pøj, pøj med det og henviser i øvrigt til omtalen i dagens Politikken af en lignede sag Eksperter:Forbyd slik i det offentlige rum. Støt op, hvis du er solidarisk. Alt for mange mennesker bruger det frie valg, til at vælge forkert.
Det giver uhensigtmæssig adfærd. Det kan vi ikke have.

Henrik Hansen
PS: Fiktive elementer på Åbenlys Urimelig er generelt redaktørens ansvar.

3 Comments:

At oktober 26, 2006 1:18 PM, Anonymous Anonym said...

På grænsen til det sjove

 
At juni 02, 2011 11:21 PM, Blogger Jakob said...

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 
At juni 02, 2011 11:23 PM, Blogger Jakob said...

Jeg fandt lige den her: www.hairtravel.dk
Behandling af hårtab
God information om behandling af hårtab, jeg synes det er meget interessant.

 

Send en kommentar

<< Home